06
Nov

Božiček za en dan

Tudi letos bomo sodelovali v akciji Božiček za en dan. Solidarnost in nesebičnost se nam zdita zelo pomembni vrlini. Že lansko leto smo bili navdušeni nad nad pozitivnim odzivom in zagonom! Zelo smo veseli, da se udeležujemo letošnje akcije, saj se zavedamo fenomenalne podpore.

 

Nemalokrat smo priča nesebičnim dejanjem, ko greste korak dalje, kdaj tudi čez sebe v upanju na boljši jutri za tise najšibkejše in s tem izkažete tisti pravi duh dobrodelnosti in ljubezni. 

 

Vsi skupaj smo živi dokaz, da slogan "Kjer je volja, je tudi pot," drži kot pribito, saj nam vsako leto s skupnimi močmi uspeva skorajda nemogoče. Tako smo samo v lanskem letu praznike polepšali 11.111 otrokom in 968 starostnikom in tudi letos želimo risati nasmehe na lica najšibkejših.

 

V luči aktualnih dogajanj bomo v letošnjem letu z akcijo pričeli malce prej. Kaj lahko se zgodi, da se z dodatnimi ukrepi stvari še zavlečejo. Torej, darila bomo letos zbirali od  9. novembra do vključno 1. decembra 2020.  Božičke bomo pozvali, da darilca prinašajo sproti in se na ta način morda izognili pretirani gneči, ko vsi lovijo zadnje minute za oddajo.

 

"Vedno se odzovemo na dobrodelne projekte, saj se zavedamo, da smo ljudje socialna bitja, odvisna drug od drugega in z veseljem pomagamo v okviru svojih zmožnosti. Se zelo zavzemamo za solidarnost, saj lahko poskrbimo za srečo in veselje drugih. Kdor je sposoben po svojih najboljših močeh pomagati človeku v stiski, je velik človek. Skupaj smo močnejši," pravi  Vesna Marić, vodja poslovne enote Agado Ljubljana.

 

Naša zbirna mesta so:

  • Punkt Brežice, Agencija Agado (Darja), kontakt: posavje@agado.si, 040-190/532,
  • Agencija Agado Ljubljana (Vesna), kontakt: info@agado.si, 041-616/998.

 

V primeru zaprtja občin in regij smo pripravljeni v točno določenih terminih poskrbeti za zbirno mesto, seveda upoštevajoč vsa priporočila NIJZ (maske, varnostna razdalja, razkužilo ...) V primeru popolnega zaprtja lahko priskrbimo alternativno zbirno mesto.

 

Stiska se je zagotovo povečala in marsikje je na vrata potrkala povsem nepričakovano. Prav zato je še toliko bolj pomembno, da se projekt izvede. Mi smo že zavihali rokave, staknili glave (preko spleta) in šli v akcijo. Upamo, da se nam, tako kot vsako leto do sedaj, pridružite pri tem čudovitem poslanstvu.

 

Naj ima vsak otrok popolno božično noč!Deli:

Nazaj na blog

Preverite seznam prostih delovnih mest

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih