09
Mar

Iskanje novih sodelavcev s pomočjo agencij za kadre

Možnosti iskanja novih sodelavcev so raznolike. Vsako podjetje pa izbere tiste načine, ki mu najbolj ustrezajo, saj potreba po novih delavcih nastane iz različnih razlogov ali zaradi širitve podjetja ali zaradi nadomestitve obstoječega delavca.

 

V Agenciji Agado vodimo celoten postopek iskanja kakovostnih zaposlenih in svetujemo o ustrezni izbiti kandidata glede na postavljena merila podjetja.  Naši strokovnjaki s pomočjo zaposlitvenega oglasa izvedejo postopek selekcije kandidatov in opravljajo vse nadaljnje postopke namesto delodajalca. Tako poskrbijo, da se delodajalci odločajo samo med najboljšimi prijavljenimi kandidati in o njih izvejo veliko informacij. Delodajalci se v sodelovanju z nami izognejo obilici intervjujev, neustreznim kandidatom in prihranijo čas, kar je zelo pomembno.

 

Po zadnjih raziskavah je sodelovanje z agencijami za kadre najbolj priljubljena oblika zaposlovanja, saj imamo pri iskanju strokovnega kadra dobre izkušnje. Novim, mladim potencialnim kadrom predstavimo usmeritev družbe, proces inovacij, ki poteka med zaposlenimi, kulturo in odprtost sistema ter strateško orientiranost družbe.

 

Imamo dolgoletne izkušnje z iskanjem ustreznih kandidatov, saj se zavedamo, da so mladi dojemljivi in inovativno naravnani, da odlično delujejo v okoljih, ki spodbujajo osebno rast in izobraževanje. Tako nas poslovni partnerji (podjetja) dojemajo kot strokoven in pomemben člen v kadrovskem procesu, saj opravimo natančnejše postopke selekcije kadrov in v sam proces vključujemo različne postopke – psihološke teste, testiranja sposobnosti.

 

Zavedamo se, kakšno je stanje na trgu dela, zato smo še toliko bolj strokovni in natančno preverimo usposobljenost ter ujemanje kandidata z organizacijsko kulturo podjetja.

 

Smo povezovalni člen med kandidati in podjetji.Deli:

Nazaj na blog

Preverite seznam prostih delovnih mest

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih