Kadrovske storitve po vaši meri

Kadrovske storitve po vaši meri

SKUPINA AGADO

ZDRUŽUJE TRI OSNOVNE DEJAVNOSTI

  • iskanje in selekcija kadrov
  • posredovanje delovne sile
  • študentski servis

PONOSNI SMO NA VEČ KOT DESETLETNO TRADICIJO, BOGATE IZKUŠNJE NA PODROČJU KADROVANJA TER NA ZAUPANJE NAROČNIKOV V SLOVENIJI, AVSTRIJI IN NEMČIJI.

V Skupini Agado ponujamo vrsto celovitih rešitev na področju zagotavljanja človeških virov. Iščemo, izbiramo, testiramo in posredujemo. Zagotavljamo iskanje specifičnih, vodstvenih in vodilnih kadrov skozi iskanje talentov (»executive search«), iskanje in selekcijo širših profilov zaposlenih (»recruting«), iskanje in najem delavcev (»outsourcing«) ter opravljanje dela s pomočjo študentskega servisa.

 

Vodi nas prepričanje, da nismo zgolj agencija, temveč podjetje, ki deluje po načelu uspešnega povezovanja z željo po doseganju pozitivnih sprememb v poslovnem okolju.

 

Zavedamo se pomembnosti kakovostnih storitev, zato nastopamo v vlogi vašega spremljevalca, ki si bo na individualni ravni prizadeval za racionalno in uspešno izvajanje kadrovskih funkcij v vašem podjetju. Osrednji cilj nam predstavlja zadovoljstvo poslovnih partnerjev ter nenazadnje doseganje skupnih pozitivnih poslovnih rezultatov.

7 RAZLOGOV ZA SODELOVANJE Z NAMI

TRADICIJA

Agado je profesionalni posrednik dela, katerega osrednja dejavnost predstavlja zagotavljanje zaposlenih (delavcev in študentov). Koncesijo smo pridobili že leta 2004, zato se lahko pohvalimo z več kot desetletno tradicijo.

USTREZNA KONCESIJA

Vpisani smo v register domačih pravnih in fizičnih oseb za opravljanje dejavnosti zagotavljanja delavcev drugemu uporabniku ter posledično z zunanjimi pooblaščenimi hišami redno izvajamo letne revizije poslovanja. Zato lahko trdimo, da spoštujemo pravice tako delavcev kot delodajalcev, svojih naročnikov, kakor tudi predpise Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pri opravljanju tovrstne dejavnosti.

FLEKSIBILNOST

Po velikosti smo manjša, a sodobna agencija. Tako se individualno prilagajamo potrebam svojih partnerjev ter skušamo zagotoviti najvišjo kakovost storitev. V sklopu elektronskega poslovanja uporabljamo tehnologijo za zanesljivo upravljanje odnosov s strankami ter urejanje baze  uporabnikov.

ZAUPANJE

Osrednja vrednota pri oblikovanju naše zgodbe predstavlja zaupanje. Zaupanje, ki se oblikuje na organizacijski ravni znotraj podjetja kot zaupanje, ki ga krepimo ob sodelovanju s podjetji, zaposlenimi ter študenti. Vsak posameznik za nas predstavlja dodano vrednost. Hvaležni smo, da lahko soustvarjamo vizijo skupnega uspeha pri oblikovanju.

OSEBNI PRISTOP

Prednostno nalogo nam predstavlja zadovoljstvo tako s strani naročnikov kot zaposlenih. Pozorni smo na sodelovanje z delavci, ki za nas niso samo številka, zato z njimi vedno želimo vzpostaviti osebni pristop. Tako, da jim zagotavljamo sprotne informacije in jim omogočamo dostopnost v delovnem času in izven delovnega časa, pomagamo pri urejanju osebnih, administrativnih in podobnih opravil, zagotavljamo pravočasnost dokumentacije ter korektnost odnosov v sklopu govorilnih ur, ki so namenjeni samo njim.

SPOŠTOVANJE DELAVCEV

Smo na strani dobrih zaposlovalcev ter stremimo k sklepanju korektnih odnosov. Prav tako smo zelo prilagodljivi naročnikom, a vseeno ne sklepamo sodelovanj s podjetji, ki zaposlenim ne nudijo zadovoljivih razmer, ne spoštujejo njihovih pravic oziroma jih ne obravnavajo enakovredno.

STRAST

Naša ekipa je sestavljena iz posameznikov visokih osebnostnih vrednot, katerih skupna točka predstavlja strast do zaposlovanja in osredotočenost na razvoj in spremembe. Pri svojem delu se prilagajajo našim naročnikom in razvijejo osebnostni pristop do vseh naših strank - delodajalcev, iskalcev dela in študentov ter dijakov.

ZAUPAJTE NAM TUDI VI, SAJ NAŠE KADROVANJE TEMELJI PREDVSEM NA PODLAGI OSEBNOSTI IN IZKUŠENJ KANDIDATOV.

PRI SVOJEM DELOVANJU NENEHNO SLEDIMO KLJUČNIM PETIM VREDNOTAM, KI NAS ZAZNAMUJEJO IN NA PODLAGI KATERIH SE AKTIVNO VKLJUČIMO V VAŠE KADROVSKE PROCESE.

ZAUPANJE

ODZIVNOST

OSEBNI
STIK

PROFESIONALNOST

ZAUPANJE

Preverite seznam prostih delovnih mest

Področja dela

Regije

Kraji