NAŠA ZGODBA

Kako pripraviti iskalce dela in novih priložnosti, da se odločijo za nadaljni korak na svoji karierni poti? Na kakšen način se podjetja podajo v lov za najboljšimi zaposlenimi ali talenti? Enostavno tako, da se aktivirajo, ukrepajo, da se spravijo v akcijo. Ali kot bi to v nevtralnem, mednarodnem jeziku esperanto enostavno rekli AGADO.

Od naših začetnih korakov pa vse do danes je primarni cilj našega delovanja reševanje izzivov pri zaposlovanju. Ali na strani tistih, ki zaposlitev iščejo ali tistih, ki zaposlitev ponujajo. Razvili smo družbe, ki so širile svojo dejavnost, glede na potrebe, katere smo na trgu dela zaznavali. In za čim bolj transparentno izpolnjevanje svojega poslanstva smo z notranjim prestrukturiranjem naše družbe združili v skupino.

SKUPINA AGADO predstavlja most povezanosti med podjetji ter iskalci zaposlitve.

S predanostjo in profesionalnim pristopom se trudimo izpolnjevati ambicijo po povezovanju najboljših ljudi z najboljšimi delovnimi mesti. Vezi ustvarjamo na celosten način ter se s posluhom lotevamo iskanja pravih rešitev. Vodi nas prepričanje, da so ljudje tisti, ki dajejo vrednost. Napredek pa je tisti, ki sili k trajnostnemu razvoju in omogoča gibljivost organizacije.

V čast nam je povezovati bregove različnih interesov zaposlovanja. Zato našo največjo strast predstavlja doseganje optimalne združljivosti le-teh. Verjamemo, da z inovativnostjo ter svežimi pristopi uspešno izkoriščamo priložnosti na trgu. Z našo  strokovnostjo, transparentnostjo in integriteto pa si skrbno utiramo poti do nadaljnjih sodelovanj.

KDO SMO

Skupino Agado tvorijo poslovni subjekti, ki ponujajo spekter celovitih rešitev na področju zagotavljanja človeških virov. Nudimo pridobivanje različnih kadrov ter opravljamo iskanje in selekcijo širših profilov zaposlenih. Našo osrednjo dejavnost predstavlja iskanje in zaposlovanje delavcev v Sloveniji, omogočamo pa tudi opravljanje študentskega dela. Poslovno priložnost smo prepoznali tudi pri iskanju in posredovanju delavcev na tuje trge ter postali specializirani za pridobivanje tujih delovnih dovoljenj za delavce znanih naročnikov.

Z več kot desetletno tradicijo smo v Skupini AGADO uspeli pridobiti zaupanje ter se s partnerji povezati širom celotne Slovenije. Svoje dejavnosti uspešno širimo na območje sosednje Avstrije in Nemčije, pokrivamo pa tudi celotno področje Adriatic regije.

Tekom zadnjih let smo število zaposlenih in obseg poslovanja praktično potrojili ter postali prepoznaven partner največjih slovenskih podjetij na področju posredovanja delovne sile in iskanja ter selekcije kadrov. Smo eno najbolj agilnih zaposlovalcev v Sloveniji, ki deluje po načelu hitrega prilagajanja potrebam naročnikov in iskalcev dela.

KJE NAS LAHKO OBIŠČETE

Osrednja poslovalnica in sedež podjetij znotraj Skupine Agado je v Ljubljani. Naše prostore pa lahko obiščete tudi v Mariboru in Brežicah.

NAŠE POSLANSTVO

Z agilnim in osebnim pristopom povezovati podjetja ter iskalce dela. Naše poslanstvo je podjetjem omogočati učinkovito zaposlovanje ustreznih kadrov na ustrezna delovna mesta. Aktivnim iskalcem dela pa podajati hitre in zanesljive informacije o možnostih zaposlovanja ter jih usmerjati pri kariernem razvoju.

NAŠA VIZIJA

Postati vodilni zaposlovalec v Sloveniji ter biti široko prepoznani na tujem trgu. Vrednoti akcija in agilnost pa postaneta sinonim za AGADO zaposlovanje.  

KJE NAS NAJDETE?

LJUBLJANA,

SEDEŽ PODJETJA

 

Dunajska cesta 106
1000 Ljubljana

E: info@agado.si
T: 01 / 566 31 11
G: 041 / 616 998

F: 01 / 566 31 12

MARIBOR

 

Zagrebška cesta 24
2000 Maribor


E: info@agado.si

T: 02 / 621 36 81
G: 041 / 616 998
F: 02 / 621 36 82

 

BREŽICE

 

Černelčeva 3
8250 BrežiceE: posavje@agado.si
T: 07 / 496 61 16
G: 040 / 190 532
F: 07 / 496 61 15

Preverite seznam prostih delovnih mest

Področja dela

Regije

Kraji