nazaj na seznam
09
Nov

Iščeš službo, ki te navdihuje?

Odkrij svoje potenciale na intenzivni karierni delavnici.

 

Ljubljana, 9. november 2020 - Agado podpira usposabljanje Jaz, družba, služba, ki ga organizira Zavod BOB. Za mlade bodo izvedli brezplačno intenzivno karierno delavnico, predstavili možnosti sledenja na delovnem mestu, 25 mladih pa bo dobilo tudi priložnost za zaposlitev.

 

Če imaš med 15 in 29 let, nimaš redne zaposlitve in te zanima, kako lahko s svojim delom svet spremeniš na bolje, se prijavi na brezplačno usposabljanje. Podprli te bomo pri iskanju službe. Vsaj 25 mladih se bo zaposlilo! 

 

V usposabljanju Jaz, družba, služba lahko odkriješ nove priložnosti za delo in za razvoj kariere, nova znanja, ki so uporabna pri iskanju zaposlitve, ter tvoje realne možnosti za zaposlitev. Spoznaš lahko, kje vse še lahko iščeš priložnosti za delo poleg objav na zaposlitvenih portalih in kakšne so alternative klasičnim oblikam zaposlitev.

 

Poleg novega znanja bodo na Zavodu BOB predstavili možnost, da na spremljanju na delovnem mestu (job shadowing) sodeluješ z enim od delodajalcev, ki te navdihujejo in spreminjajo svet na bolje.

 

"V Agadu podpiramo različna šolanja in izobraževanja. V našem podjetju po potrebi organiziramo razna usposabljanja za naše zaposlene, saj nam je pomembna izobrazba in razgledanost. Razvijanje veščin je za mlade še posebej pomembno, saj jim pomaga pri ustvarjanju karerne poti. Zato se trudimo, da priložnost za usposabljanje dobijo tudi mladi, s katerimi sodelujemo v naši organizaciji," pravi vodja poslovne enote Ljubljana, Vesna Marić.

 

Prijave na usposabljanje so odprte.  Prijavi se zdaj - število mest je omejeno! Mladi se lahko prijavijo na povezavi http://www.zavod-bob.si/pogon-za-razvoj-kariere-v-korist-druzbi/.

 

JAZ, DRUŽBA, SLUŽBA: Intenzivna online karierna delavnica

Za mlade med 15 in 29 let, ki trenutno niso zaposleni.  

Termin izvajanja: 30. 11. – 24. 12. 2020 (preko spletne aplikacije Zoom)

Trajanje: 90 ur

Cena: brezplačno

Program in prijave: http://www.zavod-bob.si/pogon-za-razvoj-kariere-v-korist-druzbi/