Obrazci za študentsko delo

Obrazci za študentsko delo

Obrazci za člane Študentskega servisa Agado 

ZA OBRAČUNAVANJE ŠTUDENTSKEGA DELA SE NAMESTO SPLETNEGA OBRAČUNA LAHKO UPORABLJA OBRAZEC POTRDILO O OPRAVLJENEM DELU, KI SE GA PO ELEKTRONSKI ALI NAVADNI POŠTI POŠLJE NA NAŠ NASLOV.

Za včlanitev dijakov in študentov v študentski servis je potrebna predhodna pridobitev osebnih, bančnih ter komunikacijskih podatkov.

 

Dijaki in študenti, ki želijo članstvo v Študentskem servisu Agado, se vpišejo na spletni strani, kjer tudi izdajo potrebna soglasja ali pa izpolnijo Vpisni list ter podpišejo izjavo Pisna osebna privolitev k zbiranju in obdelavi mojih podatkov. S tem soglašajo za zbiranje in uporabo podatkov, kot je navedeno v sami izjavi.

Osebe, ki izobraževanja ne izvajajo redno (izobraževanje odraslih, izredni študenti) morajo na podlagi 8. odstavka 18. člena Pravilnika o pogojih za opravljanje dejavnosti, agencij za zaposlovanje podati Izjavo o nezaposlenosti oziroma, da niso vpisani v seznam brezposelnih oseb pri Zavodu za zaposlovanje (niso aktivni iskalci zaposlitve).

Zakon o dohodnini (ZDoh) v 11. odstavku 127. člena omogoča osebam, ki glede starosti in statusa izpolnjujejo pogoje po 113. členu, da se ob zaslužku, če posamezen prejemek ne presega 400,00 EUR, akontacija dohodnine ne izračuna in ne plača. Za te potrebe dijaki in študenti, ki so starejši od 26. leta, a so se na študij vpisali pred 26. letom, izpolnijo Izjavo 4 - izjavo za potrebe priznavanja dohodninske olajšave, povezane s starostjo in statusom – oprostitev akontacije dohodnine.

Če član študentskega servisa potrebuje pomoč in posredovanje študentskega servisa pri obračunavanju ali izterjavi zaslužka, je potrebno s pomočjo naših referentov izpolniti izjavo Reklamacijski obrazec.

 

K izpolnjenemu obrazcu se priložijo kopije dokazil, ki dokazujejo trditve oziroma delovno dokumentacijo, s katero se dokazujejo navedena dejstva.

Preverite seznam prostih delovnih mest

Področja dela

Regije

Kraji

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih